Jinqiang maskineri Mid-Autumn Festival feiring, humanistisk omsorg varme mennesker

I anledning Midt-Høstfestivalen,Fujian Jinqiang Machinery Manufacturing Co., Ltd.holdt en unik feiring, som dyktig integrerte lidenskapen til dragkampkonkurranse, varmen fra bursdagsfest og moroa med kakeaktiviteter, og viste selskapets dype humanistiske omsorg og teamsamhold.

I aktiviteten ble de ansatte gruppert for å delta i dragkampen, og lyden av bensinpåfylling og latter fulgte etter hverandre, som ikke bare forbedret fysikken, men også reduserte avstanden mellom hverandre. Deretter holdt bedriften en varm bursdagsfest for de ansatte som nylig hadde bursdag, og kakens sødme og velsignelsesordene ble flettet sammen, slik at de ansatte kjente varmen i hjemmet. De tradisjonelle kakeaktivitetene vil bringe den festlige atmosfæren til et klimaks, alle sitter sammen, nyter leken, men høster også uventede overraskelser.

Denne aktiviteten beriket ikke bare fritidslivet til ansatte, men reflekterte også den dype omsorgen og oppmerksomheten til Jinqiang Machinery til ansatte. Selskapet er forpliktet til å skape en harmonisk og varm arbeidsatmosfære, slik at hver ansatt kan føle varmen og styrken til teamet, og i fellesskap fremme selskapet mot et høyere mål.

微信图片_20240921144740微信图片_20240921144754微信图片_20240921144748


Innleggstid: 21. september 2024